Dé Agrarisch Specialist !!!

't Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs bestaat uit een team van specialisten dat ondersteund wordt door twee ervaren administratieve medewerkers. Samen zijn wij goed voor ruim vijftig jaar praktijkervaring in de agrarische sector. Ons specialisme heeft ervoor gezorgd dat we landelijk een zeer betrouwbare naam hebben weten op te bouwen. Niet alleen bij boeren, maar zéker ook bij accountants- en advieskantoren, banken, collega's in de branche en andere intermediairs.

’t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs is in 2001 opgericht door Martin Meijerink. Hij is begonnen met een klein kantoor bij zijn melkveehouderij in Aalten en al binnen afzienbare tijd wist hij landelijk een goede naam op te bouwen als agrarisch bemiddelaar. In de loop van 2002 deed compagnon Gerrit Caspers zijn intrede. Daarvoor hebben de beide makelaars hun sporen verdiend als bedrijfsadviseur in de mengvoederbranche en op een makelaarskantoor in de agrarische sector. Met de bouw van een nieuw kantoor op dezelfde locatie en de aanname van een administratief- en financieel medewerker werd het bedrijf compleet.

't Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs bestaat inmiddels uit 3 vestigingen. In Aalten staat de hoofdvestiging en de nevenvestigingen bevinden zich in Nijverdal en Broekland.